Beachside Residence, Saadiyat, Abu Dhabi, UAE

This beach side villa on Saadiyat island in Abu Dhabi has undergone a complete transformation. The interior’s light and fresh colour scheme is complemented by warmer shades of mauve and taupe reminiscent of the sea during sunset.

Internal and external areas have been redesigned to create a spacious interior suitable for this young couple. The interior has become a blend of classic design elements paired with a timeless, contemporary aesthetic. Formal areas were designed with traditional family entertaining in mind, while private spaces of the couple have a more contemporary feel to them with bolder colour choices and unexpected elements. The clients love for books has been incorporated in various way, from a custom library to a small bookshelf in the master bathroom.